flike
Hírek
2013 szezon
Ennek is vége, beköszöntött...
Number 1
Világranglista 1. hely!...
La Bomba
Bomba Energy Drink atz új szponzor! :D...
Támogatók

 


 

 

 

Bemutatkozás > Életút

1984. január 13.-án születtem Győrben. Szüleim testnevelő tanárok, ami sporthoz való kötődésemet születésem pillanatától kezdve döntően befolyásolta.

Kisgyerekként sok sportágban kipróbáltam képességeimet a tornától a cselgáncson keresztül egészen a lovaglásig és teniszig bezárólag. 4 évesen megtanultam úszni és már egész korán jó eredményeket értem el a korosztályos versenyeken. Ez később döntőnek bizonyult, mert 10 évesen, jó úszóként kipróbálva a triatlont ott is ragadtam és 10 éven keresztül, ez határozta meg az életemet.

Tavasztól őszig szinte minden hétvégén versenyeztem. A magyar versenyek mellett rendszeresen indultam magyar válogatottként és egyénileg is nemzetközi versenyeken.

A középiskola utolsó évében Bécsben tanultam egy sportgimnáziumban és az ország legjobbjaival együtt edzettem az RLS triatlon klubban. Érettségi és német középfokú nyelvvizsga után 2003-ban befejeztem a triatlont és ebben az évben ismerkedtem meg a wakeboarddal.

Új kihívásnak találtam ezt a sportágat, amely úgy érzem sokkal jobban megfelel a képességeimnek. 2004 óta indulok versenyeken és azóta minden évben kiváló helyezéseket érek el hazai  és nemzetközi megmérettetéseken.

2011-ben szereztem meg diplomámat a Nyugat Magyarországi Egyetem Ápáczai Csere János karán, Rekreáció és egészségfejlesztő BSC képzésén. 2012 februárjától tervezem MSC fokon való tovább képzés elkezdését.

2008 óta aktívan foglalkozom sí és snowboard oktatással. Így a téli hónapokat a Stuhlecki sípályán töltőm vagy eleget teszek a külföldi wakeboardos meghívásoknak és melegebb éghajlatokon készülök a következő szezonra.